Tuesday 31 October 2017

Aksje Alternativer Suppe


Lagre 101 Slik lager du suppe Lagre ditt eget hjemmelagde lager er en fin måte å bruke opp igjen mat mens du sparer maten med frisk, sesongmessig smak. Mens det tar litt alvorlig stovetop tid, er det faktisk ikke så vanskelig som du tror. Sjekk ut disse tipsene og oppskrifter. Å ha suppe på hånden er en enkel måte å legge til en liten smak av smak til en rekke retter (selv de som vanligvis bruker vann). Lager gjør bruk av rester og rester som du må kaste ut ellers, så det er ikke bare sparsomt, det er miljøvennlig. Så hopp over de pulveriserte stoffene og lag din egen hjemmelagde lager i neste oppskrift. Hvis det ser ut til at du lager mye lager i hver batch, husk lageret ditt kan bli frosset, slik at det er klart i et øyeblikk. Faktisk, hvis du har en tendens til å lage mat for en eller to personer av gangen, kan du bruke en teskje eller spiseskje til å lagre bestanddelen jevnt i isterder, slik at du alltid har perfekt målt og lett tilgjengelig lager for matlaging. Når de er frosset, bare overfør kubene til en plastfryserpose for enkel oppbevaring. Forbereder seg til å lage din egen bestand Det er fire hovedtyper av lager: grønnsak, kylling, kjøtt og fisk. Mens du vanligvis kan erstatte dem for hverandre uten noen reell innvirkning, er det vanligvis best å holde fast på lageret som går med hva du lager. Hvis du lager en kyllingrett, bruk kyllinglager i stedet for biff (selv om vegetabilsk lager kan også legge til et fint lag av smak til visse oppskrifter). Siden lagrene er laget med rester eller rester (deler som ellers kunne bli kastet bort), behold plastposer i kjøleskapet for å samle grønnsakskrap og kjøttben. Du kan begynne å lage lager når du har samlet nok utklipp. Du kan også lage kombinasjonslagre der du lager en lager laget av mer enn type ingrediens, som grønnsakskrap og biffbein. Gjøre vegetabilsk lager Med unntak av kål (inkludert brokkoli og blomkål), som kan overvinne smaken av vegetabilsk lager, kan du bruke hvilken som helst type grønnsakskrap (gulrotskall, etc.). Smaken av varen din vil variere noe, avhengig av hvilken kombinasjon du bruker. Tomater kan være overveldende til smaken av lager, så med mindre du vil ha en sterk tomat smak, hold det på et minimum. Noen mennesker føler også asparges kan være litt overveldende, mens andre tror det legger til dybde og rikdom. Du må eksperimentere for å bestemme hva du liker. Begynn å spare godt vasket peeling og trimmings mens du lagler i stedet for å kaste dem ut. Siden lageret ditt vil bli anstrengt før du bruker det, måten de peels og leftovers ser ingen rolle. Selvfølgelig kan du også bruke veggies du trenger for å komme ut av kjøleskapet før de går dårlig. Følgende er noen gode grønnsaker å bruke på lager. Løk Hvitløk Poteter Søtpoteter Squash Gulrøtter Selleri Sopp Pærer Korn eller maiskål Grønne bønner Rødbeter Paprika Skallioner Grønn løk Sjalots Persille, basilikum og andre urter Fruktskraper som epler, pærer og ananas En god tommelfingerregel er å ha omtrent en del faste ingredienser til en del vann. Det er en god ide å kaste i en spiseskje eller så med hele sort pepparkorn og et laurbærblad eller to for ekstra smak. Dekk ingrediensene dine med vannet, kok opp og la det simre i omtrent en time. Avkjøl blandingen og stram den for å fjerne biter av grønnsaker, frukt eller skrap. Fjærkrebestand Du kan kjøpe billige kylling eller kalkun deler (som rygg og nakke) for å lage lager, eller bruk beinene som er igjen når du debonerer fjærfe. Du kan også bruke en overkokt kylling eller kalkun kjøtt i stedet for ferskt rå kjøtt for å lage lager. Du vil sannsynligvis bruke grønnsaker i proteinlagrene dine for ekstra rikdom. Bruk de samme veggene vi brukte i grønnsaksbeholdningen, bare færre av dem. Hvis du vil ha et mørkere, rikere lager, stek fjærfeet, fjærfebenene og grønnsakene i en ovn på 450 grader F i ca. 40 minutter før du legger dem til lagerbeholderen din. Du trenger omtrent 4 eller 5 pund av fjærfe deler, omtrent halvparten så mange pounds av grønnsaker, seks til åtte fedd hvitløk og om en spiseskje pepparkorn. Tørk dem med vann, kom med koking og senk varmen for å simre i ca to timer. Skum regelmessig av skummet når det stiger til toppen av potten din. Når du er ferdig med matlaging, press kjøttkraft og kjøl det i noen timer. Et hvilket som helst fett i buljongen vil hylle på toppen og kan lett spenne av. Din lager er nå klar for bruk eller for fryseren. Kjøttbestand Med kjøttkjøtt, vil du ha en mørk, rik bestand, så stek kjøtt, bein og grønnsaker i ca. 45 minutter i en 450 graders F-ovn før du legger dem til lagerbeholderen din og legger til vann. Du kan hoppe over dette trinnet, men det vil ha en lysere farge og mindre rik smak. Du vil ha 5 til 7 pund kjøtt og bein, som kan inkludere biff, kalvekjøtt, lam, svinekjøtt, skinke (for en tydelig smoky smak) eller vilt. Legg til omtrent halvparten så mye grønnsaker, ved hjelp av de samme grønnsaker som anbefalt for vegetabilsk lager. Som med alle bestandene, kan du bruke enten hele grønnsaker eller skrap. Du vil også legge til fire løvblader, en spiseskje med svart pepparkorn, omtrent en halv kopp hakket fersk persille og andre krydder du vil ha (omtrent en spiseskje av hver ting som oregano, basilikum og timian). Du trenger nok vann til å dekke ingrediensene. Tilsett ingrediensene dine i lagerpotten, kom med koking, og senk varmen og simer, rør om og om i ca fire timer. Legg til mer vann om nødvendig for å holde ingrediensene dekket. Tørk ut de faste ingrediensene og avkjøl akselet i noen timer. Fettlaget kan lett bli skummet av det kjølte lageret, og gjør det klart for bruk eller fryseren. Seafood Stock Seafood lager kommer til nytte for mange oppskrifter. Du kan bruke billige hvite fiskekrabber, bein og trimmings (ditt sjømatmarked eller dagligvarebutikk selger sannsynligvis fisk pakket til bare denne hensikten). Du kan også bruke krabbe, reker og hummer skall til å legge til smak. Vær forsiktig med hvilke grønnsaker du bruker. Du vil ikke like mange, som de kan overvinne fisken. Faktisk er det best å holde fast med løk og noen smaker og urter. Vi anbefaler at du bruker bare et par store løk og en selleri stilk sauted i smør med fire eller fem hvitløksklutter. Toss i fiskedelen, litt tørr hvitvin, pepparkorn, sitronsaft og lette urter (som persille) og dekk det hele med vann. Ta potten til koking, og senk varmen for å simre i omtrent en time. Skum regelmessig av noe skum på toppen av potten. Kjøl det og spenne ut de faste ingrediensene. Din lager er nå klar for bruk eller for fryseren. Oppskrifter ved bruk av stockFrench Løkesuppe serverer 6 3 hvitløk, hakket 2 oz (12 pinner) usaltet smør 2 store løk, medium julienne (lange strimler) 1 beholder (28 oz) Alternativer for aksjer Premium kalvekjøtt Lag 3 oz (9 ss) port hvis det er tilgjengelig) 1 løkblader ferske timian, hakket 1 ts jordet sort pepper 1 ts kosher salt 6 skiver rustikkebrød, ristet 6 skiver sveitsisk ost 1 kopp revet reggiano eller annen hard ost Smelt smør over middels varme i en tung bunnpotte. Tilsett løk og kok over middels varme, rør hele tiden til karamellisert, ca 10 minutter. Tilsett hakket hvitløk og kok ytterligere 5 minutter, fortsatt omrøring. Deglaze potten med port, rør, og legg til lageropsjoner Kalvekjøtt. bay leaf, timian, salt og pepper. Smør over middels varme i 1 time. Du bør ha ca 30 8211 32 gram. Varm opp ovnen til 375. Del suppen like i 6, 8-ovn ovnsikker bolle (ca 5 8211 6 gram hver). Lag 1 hvert ristet brød og sveitsisk ost, og topp med revet parmesan. Bake til osten smelter, ca 5 8211 8 minutter. Server som et første kurs eller med en salat til et lett måltid. Opptak Trading Center Realtid etter klokkeslett Pre-Market Nyheter Flash Sitat Sammendrag Sitat Interaktive diagrammer Standardinnstilling Vær oppmerksom på at når du har valgt ditt valg, gjelder det for alle fremtidige besøk til NASDAQ. Hvis du, når som helst, er interessert i å gå tilbake til standardinnstillingene, velg Standardinnstilling ovenfor. Hvis du har noen spørsmål eller støter på problemer ved å endre standardinnstillingene, vennligst send epost til isfeedbacknasdaq. Vennligst bekreft ditt valg: Du har valgt å endre standardinnstillingen for Quote Search. Dette vil nå være din standardmålside, med mindre du endrer konfigurasjonen din igjen, eller du sletter informasjonskapslene dine. Er du sikker på at du vil endre innstillingene Vi har en tjeneste å spørre Vennligst deaktiver annonseblokkeren din (eller oppdater innstillingene dine for å sikre at javascript og informasjonskapsler er aktivert), slik at vi kan fortsette å gi deg de førsteklasses markedsnyheter og data du har kommet til å forvente fra oss.

No comments:

Post a Comment